Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du möta mig

Du har blå bakgrund
runda mjuka siluetter
en ljuskrans runt din panna
och ögon som lanternor i natten

Jag har en ensam melodi
ett tomt staffli
många penslar
och ensamma händer

Säg, ska vi mötas upp?




Fri vers (Fri form) av hJärtslag**
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-26 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hJärtslag**
hJärtslag**