Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där jag bara älskar dig!

Vilken underbar värld!
jag ser gröna träd
jag ser röda rosor
jag ser allt blomma...för dig
och kanske för mig...

Vilken underbar värld!
jag hör din gråt
då jag ber dig älska mig

Vilken underbar värld!
jag ser regnbågens underbara färger,
blotta sig då du ler
och jag mår så väl

Det kan väl inte vara fel...


Vilken underbar värld!


Där jag bara älskar dig....




Fri vers (Fri form) av hJärtslag**
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-08 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hJärtslag**
hJärtslag**