Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

facklor

tände mina facklor i gryningen
för att se bakom de tunna löven av kärlek
natten sjösatte dagen
natten omfamnar den sedan i aftonrodnad




Fri vers av n.a palm
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-26 18:50



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att sätta ut ljus för att sedan krama om en afton som rodnar
är ett sätt att få in dagen med det som är varma känslor
2009-11-28

  Junitvillingen
Ljuvlig poesi att läsa i novembermörkret:-))
2009-11-28

  Carin
Riktigt, riktigt vacker.
Väl valda ord.
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

n.a palm