Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjukhussäng

jag ligger utsträckt i din hand
dåsig av din omsorg
följer livslinjen med sömnig blick
förvirrad intill slutet
ögat somnar förblindad




Fri vers av n.a palm
Läst 212 gånger
Publicerad 2010-03-30 17:45



Bookmark and Share


    EsterAster
ja du n.a
2010-04-03
  > Nästa text
< Föregående

n.a palm