Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är slut nu och det kommer nog aldrig bli vi igen tyvärr och jag kommer gråta jo det kommer jag men jag kan inte gör mycket annat än att sakna dig när det är såhär och jag får nöja mig med din vänskap jag älskar dig


nu ska jag försöka le

nu ska jag försöka le
le ikapp alla dagar jag grät
för dig

nu ska jag försöka leva
leva igen alla dagar jag bara låg
hemma under täcket och saknade dig

( det gör jag fortfarande dock )

nu ska jag försöka att sakta
men säkert släppa taget om dig

( det kommer ta ett bra tag )

och jag ska försöka le mer nu
jag sak dansa när ingen ser
och sjunga högt hela tiden
nu ska jag iallfall försöka
att leva och lära av allt jag har gråtit för
den senaste månaden
eller månaderna

vet du du finns fortfarande
långt där inom mig
och du har satt upp dig själv
med nålar i mitt hjärta
och du kommer aldrig suddas bort
nålarna kommer aldrig falla
från deras plats

jag hopas du har det bra
iallafall bättre än jag

jag ska försöka

( jag ska aldrig glömma allt du gav mig )

/ jv




Fri vers av j-viderberg
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-26 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

j-viderberg
j-viderberg