Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förståelse (del 1)


Vapen som inte dödar ...

Fröns vägran (straff?)

Ödets borgenär (utan nåd?)

Rännbärsfilosofens k(r)amp (no comment)

Själens strängar (urpremiär?)

Tystnadens insikt (botgöring?)

Åtråns sensmoral (nådastöt?)

Eldens lågor (kvarleva?)

Lustans eftersmak (surt?)

Sanningens ekvation (redan?)

Ekvationens sanning (tack!)




Fri vers (Prosapoesi) av cyberwor/L/d
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-27 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cyberwor/L/d