Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förbjuden kärlek.


kryptisk x

din blick gör mig knäsvag

i hope i don't fall in love with you

när du ser mig i ögonen faller jag,

i turn around and look at you

handlöst för dig.

and you look back at me

men du är en förbjuden skönhet

and i hope you don't fall in love with me.




Fri vers av erikalinnea
Läst 228 gånger
Publicerad 2009-11-27 15:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant sätt att skriva.
2010-04-07

    ej medlem längre
Intressant sätt att skriva.
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

erikalinnea