Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när ett avslut blir till nåt nytt


nu

jag antar att ett hejdå
'vi ses väl nån gång'
skulle va på sin plats

vi kommer bli som dom
som hälsar lite oförskämt stelt
när dom träffas utanför konsum
eller i en butik nånstans

men jag saknar dig
jättemycket
p å r i k t i g t

ta mig tillbaka
till då

när jag kunde vila på ditt bröst
du smekte mitt hår & kysste min panna
som att allt skulle bli bra
men allting verkar ha ett slut
numera

ta mig tillbaka

för varje gång du kysste mig
gjorde det ont
för varje kyss var ett steg mot den sista
men om jag bara fick hålla om dig igen
känna din famn runt mig

ta mig tillbaka

när tiden gav oss tid
att bara ligga i varandras famnar
inte tänka på hur allt kommer bli
för vi vet båda
att vi kommer skiljas åt




Fri vers av erikalinnea
Läst 184 gånger
Publicerad 2010-04-13 19:54



Bookmark and Share


    erikalinnea
tack. ja sant som du säger. att sanningen
kan lägga sig som törnar runt hjärtat.
2011-04-25

  Katinka VIP
Den här dikten lägger sig som en taggtråd runt hjärtat. Jättefin och stark om vad som var på riktigt men inte fick bli.
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

erikalinnea