Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stim

obehagskänsla
inför det oupplevda
följer efter så jag hinner
springer
vill stanna vågar inte
simmar
pumpad med litium
eller något annat
som barnet sa hon aldrig skulle
och alltid ont i magen
när barnet blir olustigt
hinner aldrig titta ner
oxiderar rekordsnabbt
försöker hinna ikapp
stimmet
"vi jagar ljuset"
jag upplever bara skugga




Fri vers av Lisa Kanyl
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-27 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisa Kanyl
Lisa Kanyl