Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför förändrades allt.

Varför förändrades du? Vi var det mest perfekta paret i hela världen, du dög för jag var rätt för dig, vart gick det fel?

Varför ville du vara någon annan och varför ville du att jag skulle förändras? Varför ville du att vi skulle förändras, vi var perfekta!

Varför började du hata mig för allt jag gjorde, varför började du slå mig när jag inte förtjänade det?

Varför hittade du anledningar att hata mig när du sa att jag var perfekt.

Varför är du inte samma person jag mötte i somras, vad har förändrats förutom våra tankar på framtiden.

Jag vill för alltid vara med dig, men min kropp tillåter det inte och min själ river isönder sina väggar för att få vara med dig.

Men jag stänger in den och tröstar den med att det här funkade inte, det var inte rätt. Tålamod hon var inte den du trodde hon var.

Men varför?




Fri vers av Alex Oggman
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-27 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alex Oggman