Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glittertindras text 'ångande', inspirerade


Kritik på en text (351)






märkligt hur många
texter ställs upp
litet som en
utombordsmotor
rent
fysiskt
bildligt
sett
med
motorn
längst
upp
och

snurran
längst
ned
samman
hållna av
en vidjesmal
kropp


trenne startsnören får den




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-27 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP