Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre skönhet

Vackra ytor skalas bort
med tidens grymma
mejsel

Då får man hoppas
att inre skönhet
räknas




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 252 gånger
Publicerad 2005-10-21 09:41



Bookmark and Share


  Jessi
Ja, det hoppas man väl hela tiden? Jag gör iallafall!
2005-10-21

  himlens hemlighet VIP
estetik är hjärtats värdering...ju visare hjärta desto djupare seende...eller?
2005-10-21

  Håkan Eklund
bra diktat.
men du, det finnas väl vackerhet i de djupa fåror
som mejseln drar på ytan? :)

träffsäker dikt. du har ett spexiellt öga att
se dom med, och ett bra funderingsorgan!
mera!
2005-10-21

  kath
den räknas, även om jag stundtals bär på samma tvivel som diktens jag´, men egentligen är jag viss om att det är så, det är i själen kärleken har sina rum
2005-10-21

  Teresia Ridell
Absolut !
Dessutom sitter ju skönheten i betraktarens öga ( som förhoppningsvis är snällare än spegelns...)
2005-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan