Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stenhur inspirerade med sin text 'Limerick till Gullan' (egentligen har jag skrivit fler än 352 kritik på en text och lagt ut som egen text, men i början skrev jag nog inte det i titeln) (Nu du Cederberg, duger väl rimmen?)


Kritik på en text (352)






'en rick att ta på allvar tror jag
för uti filandets filosof bor jag
o var sträng som sjunger
för var gammal som unger
för dem spelar o gnor jag'

(jaget i detta fall är stenhur själv)




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-27 22:49



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Mycket trevlig limerick!
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP