Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att göra. Att göra. Att göra.

Att göra. Att göra.
Att göra.

Har blivit att beta
att beta att beta.

Känner mig mer som
en gräsklippare
än en eftertänksam,
idislande ko.

Vill bara lägga mig ner
och dofta på blommorna.




Fri vers av Tina-sol
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-28 10:11



Bookmark and Share


    Stella Stol
Så kul bilder i mitt huvud jag fick av din text
Tack för det!
2009-12-06

  Blodros
haha, ja :)
Bra poäng i denna..
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol