Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mrs kult inspirerade


Röda rosor, älskling, betyder de har en annan färg än rosa...






...hur länge sedan var det nu
det var sommar?

Den där sommaren
jag träffade min älskade och vi
gick genom regnet hand i hand

lät det skölja våra skrattande
leende ansikten?
Hundra år, tusen?

Varje ny förälskelse har haft element
av den allra första, den på avstånd
smått förbjudna och aldrig besvarade...

...bara hemlig, en smula rastlös...
...som att få ett lass med sandsäckar i huvudet
så man såg stjärnor och hörde fågelsång...
...som det illustreras i kalle ankatidningen...




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-28 14:18



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
när du kliver ned i ett vattendrag har du aldrig kunnat tänka dig att kliva ned i en och samba elektriska ström om och åter igen
2009-11-28

  Dr Jimmy Johansson The 777
¨
¨
¨
När du läser en bok låter du sidan andas en gång, än en gång.
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP