Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det onödiga vetandet är mitt och nu 'vet' även du...


Onödigt vetande





När jag var och cyklade
'på' Åland en gång i tiden
så skulle jag handla litet mat och så
kom jag då till Ålands svar på Konsum...

Samlag
som det ju stod på skylten




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-28 15:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
tack för läsning och kritik, vännen
och nu till någonting nästan helt annat...
något om att 'odla rädslan'

googla gärna och säg sedan vad du tycker om
'Tröttpåskiten'
skrev ett foruminlägg i Vit Legion släpper ny skiva! ...
2009-12-07

  Gunwale VIP
Är det sant? Var det dom som slog ihop Konsum och Domus till...?
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP