Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någonting skall ju en dagbok heta och så kändes det förmodligen lättare att skriva till en kvinna än blott ett tänkt jag... (texten är förstås inspirerad av en poet i mejlen)


ur En gigolos dagbok, lördagen den sjätte juli år 2017



Kära Louise

Jag som trodde sex var 'gratis'
även om det alltid kostar på
att göra armhävningar från och till
mellan cirka fyrtio till sextio minuter
och så vila någon timme och så fortsätta igen...

jag lyckas visst aldrig locka någon
att sitta och rida 'ranka'...

det är i och för sig rätt sköna armhävningar
men ibland kan man känna sig lätt sliten
såväl här som där...

jag försöker alltid kombinera dem
med försök till kyssar i själva 'mötet'
i viss 'fram'gång...

samtidigt har jag försökt förmå 'golvet'
att liksom lyfta sig en smula och komma mig
såsom till mötes samt visa
en smula kärlek och uppskattning
medelst smekningar

ehuru jag är mer
än en smula kittlig
måste detta då ske
med visst handfast handlag...




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-28 15:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det är ju ingen taxi heller, man kan inte ha taxametern tickande när man håller på och 'kör sina sträckor' det skulle kunna inverka menligt på prestationen... nej, det är förstås enskild taxa som gäller, efter hur pass fet plånboken, portmonän eller bankkontot är, man skulle kunna tänka sig litet gratisprov vid sidan av för speciellt behövande, som uteliggare och andra samhällsgrupper som inte 'får sig ett skjut' så ofta
2009-11-28

  Catharina Edin VIP
Vilken knasig gigolo, hålla på en timme, det blir ju alldeles för dyrt (och jobbigt)
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP