Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte en gång till...

Trotts att ni var många
var ni få,
formerade, armerade
lite förlista
där trotts, allt vunnet
i ett förbipasserande
som vattnet
rinner ljudlöst.

Där lades allt i tystnad,
kvar var katten,
rivmärken, sår.

Vatten smakar
för den otacksamme
vad det smakar
för den som ser
förbi sin spegelbild,
en botten ömsom njutbar.

 

Trotts att ni var många
var ni få
och den dagen bäcken sinade
låg där grått
glanslöst grus kvar
i väntan
på nästa flod.

 

Ursäkter…

 

 




Fri vers (Fri form) av Leif Furstedt
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-28 23:03



Bookmark and Share


    sunnanvind
Så vacker så sorglig...
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt