Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Femtioelva är egentligen sextioett, inte lika många som oändligt antal eftersom 61 är ett ändligt antal, men icke heller ett eländigt antal


Något litet om förståelse (femtioelva)





'vi är alla i en öken, ingen förstår någon'*

om du bara vore någon och jag ingen
så skulle vi genast förstå varandra
utan och innan

men utan att vara det innan
blir det förstås svårt
om man dessutom måste vara i en öken...
ja, det säger ju sig självt...


*något flaubert skrev till george sand




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2009-11-29 09:13



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Tack för att du nämnde min älskade Flaubert -
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP