Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och det skulle behöva va såhär om ja skulle må bra varje dag !


med ena foten utanför och en kommande kiss konsert ?

det dansas och skålas överallt
vart jag än vänder mig och
jag känner musiken
och tänker
- this is rock´n roll mtfkrs !

händer i luften och alla sjunger med
i refrängen och det finns inget som
heter skalor , stämmor och noter här inte !
här gäller det bara att skrika så högt du kan
och skit i vad andra tycker !

och jag ser mig runt omkring
och det är hundratusentals människor
med samma mål som jag
att bara vara för en stund att glömma
världen för en minut
sjunga så högt man kan dricka och ha
kul !

och jag vet att om jag mår såhär
kommer jag klara hela livet
med ena foten utanför !




Fri vers av fröken skakaochbaka
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-29 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken skakaochbaka
fröken skakaochbaka