Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskade du


drop in the ocean

precis som ron pope sjunger i sin
a drop in the ocean
är du min himmel

du har alltid varit min värld
mina stjärnor och gräset jag går på

alla gör misstag
och alla förlorar någon gång
det är så livet går till

den här gången ska vi vinna allt
du & jag

jag älskar dig !




Fri vers av fröken skakaochbaka
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-22 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken skakaochbaka
fröken skakaochbaka