Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dofter kan vara så stimulerande och viktiga ibland för mitt känsloliv så jag kände att det kanske inte vore så dumt att skriva något.


Doften av dej

Doften från kudden var full av dej

Jag hittade en tröja därhemma den var full av dej.

Var är du någonstans?

Tårarna rinner.

Mina händer luktar fortfarande av dej sen jag sist rörde vid dej.

Det är ensligt tomt.

Inga bilder finns av dej.

Inga röster finns från dej.

Det enda som finns kvar av dej

är din

mandelsöta

doft.




Fri vers av Hasseman
Läst 416 gånger
Publicerad 2005-10-21 15:30



Bookmark and Share


    jazzpärlan
Den här dikten är underbar!!
Jag blir helt glad inuti när jag läser den!
Tänk, att det kan komma fram känslor så här efteråt, efter det att man upplevde de känslorna för en tid sedan.
Varma, ömsinta och glada känslor, men dem ger ifrån sig en viss saknad och sorg. Då man ligger sömnlös om nätterna och inte kan sova, man ligger där i sin säg och minns "DOFTEN AV DIG"... Fint ordval du gjorde i näst sista raden "mandelsöt"...det var himla gulligt.
Tack för fin och harmonisk läsning, den värmde lite mitt frusna hjärta.
Mvh/jazzpärlan
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Hasseman