Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har man inte en mysig flickvän så får man i stället ha en mysig......


Du är så mjuk!

När jag är trött lägger mej i din famn och lutar huvudet mot din arm.

Du har en så underbart fin kastanjebrun färg, mina händer följer dina former och njuter av sammetslena hud.

Tankarna skingras när jag vilar i din mjuka famn och plötsligt är jag i John Blunds land.

Stabil och formidabel, du står fast och orubblig i min ibland vacklande tillvaro.

Du lyssnar på mina problem och kommer inte med mothugg och kritik.

Du ser till så att mina vänner har det bra!

Dej ska jag ge skinn och pälskuddar, med mitt finaste ska du smyckas.

Du är min allra käraste soffa som jag någonsin haft!




Fri vers av Hasseman
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-08-26 00:47



Bookmark and Share


  Cris
Jaa.. varför inte uppskatta en soffa..
det var en fin text till den.. :-)
2006-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Hasseman