Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Vår utan sol' av V. Kato, inspirerade till denna kritik


Kritik på en text (355)





människans grymhet
såväl som dumhet
vet inga gränser

blott sorg och död
i hennes strävan
efter kärlek eller guld




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-29 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP