Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden föreställer Brad Pitt, här spelad av skådespelaren Akilles, fångad på bild samtidigt som ett trafikflygplan uppe i skyn, ett tecken på att såväl fotografikonsten som flygkonsten var uppfunnen redan för 3.000 år sedan


Jag vill tacka läsarna för en eminent vecka



Jag fick 124 applåder
samt 3178 läsningar
kan man bli mycket mer nöjd än så?

Skulle väl ha varit den gången
jag fick över sjutusen läsningar
på en enda vecka då

men det är länge sedan
och jag förlåter er förstås
Åter en gång, tack alla mina vänner




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-30 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP