Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novembermörker


Priviligerad
kryper ner under täcket -
molnbetäckt himmel




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 578 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-30 09:27

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Snyggt!
Stig upp och tag ditt täcke -
idag lyser solen!
2009-12-02

    ej medlem längre
månen lyste på mig genom takfönstret,
lycklig lottad på annat vis,

fin haiku
2009-12-02

  Berit Robin Lagerholm VIP
En liten en som får en att le gott
2009-11-30

    papillon
Jag var uppe jättetidigt och gjorde matsäck till hemresande barn och barnbarn - det är inte mer än rätt att man sedan vinkar, låser dörren och fort, fort kryper ner under täcket igen..........
2009-11-30

  Eva Langrath VIP
Ler gott
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP