Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Glensan här på Poeter.se




Min vän Glenn

du är så långt borta

men i tanken

alltid så nära

du ger så mycket

av all din värme

av din empati och ödmjukhet


både när vinden viner

och när du bubblar

av glädje

finns jag med dig

vart än du går -

min känsla att vår vänskap

är unik

och att den kommer

att följa oss till tidens slut

den är så stark

så innerlig och djup


Tack du vackra själ

för den du är

och för allt du ger

och du vet ju -

när än du behöver mig

så finns jag här


alltid...









Fri vers av Junitvillingen
Läst 342 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-30 09:59



Bookmark and Share


  Glensan
Oj vilken text , vilket ben skall jag stå på
Jag tackar av hela mitt hjärta.
Vill säga det samma om dej,
du är en sån otroligt vacker
förstående, person som aldrig
dömmer utan bara ger av din till
synes ändlösa kärlekspool.

Tack För att du finns i mitt liv

Kram /Glenn
2009-12-01

    sunnanvind
Underbart varmt och fint till en kär vän!
2009-11-30

  Suzy med punkterna
Visst är han fin allas vår käre Glensan!
2009-11-30

  sulimaa
Kan bara hålla med dig ...en varm och underbar människa ...så kram till Glenn! :)
2009-11-30

    ej medlem längre
Fint skrivet till vår gemensamma vän....
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen