Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett minne


Morgontrivsel


Doft av choklad
lussebullar glänser gula
ljusen på bordet tända -
klockan är sju.
Snart går bussen till skolan
pojkarna springer ikapp över gräset
decembermörkret ruvar tungt bakom lyktorna




Fri vers av vera gade VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-30 11:49

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
din stämningsfulla dikt visar oss en kvinna stillsam,
men min dam
du har publicerat idag
än en bok
med japanska läckerheter
GRATULERAR!
2009-11-30

  ULJO
Ett fint minne av vanlig novemberdag tycker jag. Du har fångat det vardagliga och gjort det till en trivsam läsning.
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP