Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland, innan alltid

ibland ser jag verkligheten
ibland kan jag inte
urskilja
den
den finns jag vet det
den finns
kanske inte
men jag vet
att den finns hos mig
inte hos dom
dom kan inte se den
inte alltid, ibland
men inte alltid




Fri vers av matida.z.hansson
Läst 212 gånger
Publicerad 2009-11-30 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matida.z.hansson
matida.z.hansson