Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild


I skenet av brasan




Alla kläder

kastade jag av mig

lika snabbt som ljuset färdas -

bara för att i 25 graders kyla

få snöbada med dig

rusa in i den

vedeldade bastun

medan hettan därinne

smeker våra

kroppar varma

och redo för älskog


på röda sidenlakan


i nybäddad säng









Fri vers av Junitvillingen
Läst 247 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-11-30 19:57



Bookmark and Share


  sulimaa
Åhh härligt!!
2009-12-06

  Anna*
=-) Härligt! Gott! Varmt! Mysigt! Gillar!
2009-12-03

    ej medlem längre
Romantiserande av både natur och människa
jag tycker om den
2009-12-03

  Danne
Tänk, på din frälsare!
Och glöm inte vad han sagt.
Hebreerbrevet. 12, 13 kap.

Det verkar som om människor bara tänker på
sig själva och njutningar i denna onda värld.
2009-12-01

    Bodil Sandberg
helt underbart!!!så romantiskt och sensuellt stämningsfullt!!och med bilden till wow så mysigt och vackert!!applåder i massvis!

ps här har vi bastu och badar rätt som..gubbelubben och jag hii
2009-12-01

  Lisa Höglund
Håller med de där nere, jättemysig dikt! Annorlunda tema och kul med en liten handling också :-) Och härligt slut, hihi. Den blev man glad av (speciellt när man är kär!)
2009-11-30

  Fredrik Stillesjö
Hej " A touch..."!

Kan inte hjälpa det, men det första ord som dök upp i huvudet är "mums". Kanske jag får bjuda på några mums mums vid den röda stranden? Hälsar vännen Fredrik
2009-11-30

  Peter Jr Eriksson
denna är mysig rakt igenom ! mktmktbra !
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen