Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar i färg

Om man hade gråtit i färg

Hade folk då varit mer uppmärksamma

Att nån inte mår så bra?




Fri vers av Carr0
Läst 394 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-11-30 23:26



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
bra skrivit, men synd att det är..sant.
2010-04-08

    ej medlem längre
berörande och mycket mycket fin!
2010-03-16

  nightsoulz
bra formulerat
2009-12-12

  Mr Lindemann VIP
Ja, inte illa tänkt

det skulle bli lite'
regnbågssorg
2009-12-10

    //Nikita
Det tror jag, de borde varit så iaf..
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Carr0
Carr0