Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telepati

Telepati är inte mig grej
Har aldrig varit
Kommer aldrig att bli




Fri vers av Carr0
Läst 242 gånger
Publicerad 2012-07-04 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carr0
Carr0