Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn

Ge mig en flaska rödvin
och en trave disk
så ska jag
diska med glädje


Ge mig
massor av tålamod
och öronproppar
så ska jag
lyssna på dig
så länge du vill

Gå i mina skor
och sedan
kan du förstå
hur jag mår

Möblera om
ditt inre
och se från
en annan vinkel

Ge mig
en kram
som känns
så ska
jag ge dig tillbaka
så mycket jag orkar

Kyss
mig med
äkta kärlek
och känn
återvinningsenergin




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 192 gånger
Publicerad 2005-10-21 19:57



Bookmark and Share


  tonsoku
kanonbra! känner mig så hoppfull och glad när jag läser... perfekt!
2005-10-21

  Smultris
Bravo...!!! *klappar händerna*

Skitbra... *ler*
2005-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan