Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag som svagast och fylld av sorg stänger in mig i min borg och bara skriver.


När jag spårar forsar tårar.

Fan vad jag spårar,
Det bara forsar tårar,
Håll mig hårt, snälla du,
Älskling, snälla nu.
Jag behöver dig,
Jag klarar inte det här,
Snälla kom till mig,
Ensamheten sliter och tär.

Utan dig så stupar jag,
Utan dig lever jag bara för var dag,
Håll mig hårt, jag är trygg i din famn,
Hjälp mig, ro mig i hamn,
För ute på vattnet är det storm och vågorna höga,
Och jag har kämpat så länge så mina krafter är föga,

Snälla se på mig med samma ögon som förut,
Snälla säg att du har kvar lite av ditt krut,
Så att vi tillsammans kan tända den eld mellan oss,
För jag orkar inte kämpa, jag orkar inte slåss,
Jag vill bara hålla din hand,
Stoppa bitandet av tidens tand.
Existera i trygghet som om tiden stannat av,
Jag vill inte längre simma i ovisshetens hav,

Viska i mitt öra,
Jag hoppas att jag snart får höra,
De vackraste orden som jag har hört,
Som inget annat mig lika mycket berört.

Jag saknar
Jag räknar
Jag gråter
Jag förlåter

Men jag glömmer aldrig det vi haft,
Bullar är inte samma sak utan saft,
Jag har inte längre någon kraft,
Jag faller snart isär,
Varför är du inte här.




Bunden vers (Rim) av likemusictomyears
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-01 19:24



Bookmark and Share


  Tody
det är nästan såhär jag känner just nu, men tyvärr bara den delen då du skriver om saknaden och längtan...
jag har varit ifrån min pojkvän nu snart i 6 veckor och kommer äntligen att få träffa honom igen.
tack för denna dikt, den lät tårarna av längtan rinna ner för min kinder...
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

likemusictomyears