Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina kinder liknar trombonistens som håller världens längsta ton

Kastrerade
katter
löper
i återvändsgränden

Uteliggaren
spyr

närmsta kvadratmeter

Life
sucks
och om man har
munnen
fylld
med sperma

Hur ska
man då
kunna
säga sin
mening




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-01 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan