Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du heliga teknik

Oh du heliga teknik
du vördnade internet
fader
av kommunikation

Men om man inte ens
kan dubbelklicka
på en väntande mus

Är du

mänsklig ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 229 gånger
Publicerad 2005-10-21 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan