Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valet

Antingen
kan man finsniffa
på sitt rödvin
eller göra som jag

Dricka sitt vin som om
lusten skulle
bli överkörd imorgon
av lastbilstryck

Well
jag vill ju inte förespråka
alkoholism,
men inte heller undertrrycka
livets
sjuka öden

Men valet är ju ändå
slutligen
ditt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 223 gånger
Publicerad 2005-10-21 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan