Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ola jag snackar med dig ! ( men du snackar tillbaka nu tack och lov ! )


Blåa ögon

Jag bränner ner ditt
motstånd

audio cd
så billig är du

Jag har dig
som dörrmatta
utanför
min hallsdörr
och du bara accepterar
( i minusgrader )

Du har mig som ursäkt
och jag smäller dig på käften

Dina blåa ögon
lyser
av
insikt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 192 gånger
Publicerad 2005-10-21 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan