Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucka 2

Beatas
rynkiga russin
var som ett
tidsdokument

Ett löv
som sakta
förmultnar
kan vara vackert
hela vägen
tröstade hon sig med

Hennes
höga trotsålder
förvånade
trånande
män

Beata deluxe
är inget
för snorvalpar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 157 gånger
Publicerad 2009-12-02 22:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vacker hela vägen ... yes, det tror jag på
2009-12-02

  Epione VIP
Jätte bra, kul kul.
Årgångsvin och gamla damer du vet.:)
2009-12-02

    ej medlem längre
just det, beauty to the bitter end! :-)
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan