Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår tid är dyrbar


Livet som lämnar lösa trådar

Livet som lämnar lösa trådar
Dagar som försvinner
Möten som aldrig blev av

Människor man inte riktigt lärde känna
Ögon som tittar och leende som försvann
Närkontakt som aldrig hände

Kärleksögonblick ,skönhetsyner
Lyckostunder där man inte stanna upp
Sorg och smärta som du inte får kännas vid

Oavslutat ,outforskat ,glömt
Orden som aldrig blev sagda
brevet du aldrig sände

Passionen som trycktes ner
Förnekelse och underkastelse
livet man glömde leva

Vår tid är dyrbar




Fri vers av witchblade
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-03 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

witchblade
witchblade

Mina favoriter
Kvinnosjälens kraft