Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skugga av Drömmar



Jag gick till stranden sökande efter tysthet
Hittade platsen på en klippa vid vattnet
Perfekt plats för samla mina tankar
Hav är så vackert i natten
i tystnaden av skimmrande månljus

Då såg jag honom
Han var mörkt vacker
Muskulösa smärthet kraftfull
som gjord för strid
Ljusa strålar av silver kastas över
hans farligt vackra ansikte
Svart hår gröna ögon med
fläckar av isande glöd

Månen reflekterar på vattnets yta
Gör en blänkande spegel på ett svart hav
lämna en skimmrande väg till en avlägsen
horisont med en klippiga kustlinje


Stark armar hålla mig till hans hårda bröst
Händer stora och manliga som ömt smekar
Min blod rusade genom min ådror
Flytande som kallt regn i natten
Mitt hjärta slår häftigt
av denna mans djuriska magnetism


I bakgrunden hörs stormande brus
Jag känna vågorna när de slår mot klippan
Tidvattnet stiger upp stranden
Månljus kastar mystiska spöklika skuggor över havet


Lidelsen i den Kyss du mig gav
Kunde sända en Ängel till Helvete
Gnistrande flammor blandat med skärvor av is
Smälter mig samman till en enhet med din själ
Inatt är din mörktaste timme


Tidvatten som rusar upp lämnar pölar
i sanden som rinner bort när det fridfullt
ebbar ut igen
hans fötter sjunker i fuktig sand som gnistrar
vatten sköljer fotspåren bort
Bara en minne är kvar i Månens spöklika skuggor
som en kall vind visad den första strålar av gryningen

Han är prins av min Skuggor av drömmar
och ej verklighet





Bunden vers av witchblade
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-10 22:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oerhört fint bildspråk,emotionerna tindrar i denna text-hoppet om en kraft utifrån är förvisso vacker,dock mindre trovärdig en stark person som textens "jag". Gillar dock din stil!
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

witchblade
witchblade

Mina favoriter
Kvinnosjälens kraft