Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min dotter


Fundera inte mera





Fundera inte mera min vän
alla tankar blir så rörigt då
Kom till mig med bekymmer
dröm en dröm, som inte tanken förstår

Du vet ju ändå vad du kan
Låt tankarna fly och tiden stå still
Blunda och känn och gör vad du vill
Låt inga röriga tankar förstöra
Blunda och känn för jag vet
Att tanken är drömmande en känslan av verklighet
Glöm allt du läst, allt du hört
Kunskap har makt som kvävt och förstört

Jag vill ge dig tillit,jag vill ge dig tro
Blunda och lyssna till ditt hjärtat
Där finns din kunskap och din bro
Glöm allt du hört för det enda som har värde
Är det som når in till hjärtat och berör
De ord som når ända in och berört




Fri vers av witchblade
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-09 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

witchblade
witchblade

Mina favoriter
Kvinnosjälens kraft