Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är förstås något jag snytit fram ur näsan som illusionisten tar fram kaninen ur sin hatt, en vingklippt vit fågel ur sin nyss vikta servett så röd


Blott du visar du bryr dig...





...skall min kärleks hela väsen
vända åter till dig
för dina trånande blickars skull

kärlekens essens
är i mötet mellan våra själars djup
då vi kommer från olika håll

var inte det där
tänker tanken och vill stanna upp
vända sig om och bara se, uppleva

i en tidlös loop av slow motion
då vi vänder oss om och våra blickar
möts i ett crescendo av fragment

minnena är som ett pussel
där helheten krossats till små, små bilder
av en sådan kärleks vår...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-03 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP