Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något mer

det skulle kunna vara så
i kväll
det skulle kunna vara
jag går dit
ni finns där,
vi samlas

det skulle kunna vara
något
det är en förfärlig längtan
och
antidepressiv effekt sökes

Det skulle kunna vara så mycket mer

livet.





Fri vers av Tuvalina
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-03 19:06



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Tycker om texten och frågorna i den, bra!
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Tuvalina
Tuvalina