Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
all bra cider dyrköpes enbart för grafiker, honduras i jul kan låta mycket nära, om pekfingret ratas skrytsamt tar urban vikariatet, ytterligt återhållsamt änder överträffas


ABC-text nr 998





Alf borde cykla* delvis ensam
Fiona går hem i Jönköping
Kalle lagar mycket noga, omständligt
Petra råkar störa Ture underbart
Viktors ynnest ärligen ärver överskott




*just bokstaven c kan vara en smula cnepig att använda sig av varför jag i hastigheten glömde bort såväl 'clown' som 'cyanväte' samt 'cinderella'




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-04 17:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
måste oxå testa, verkar kul,
du är duktig :-)
2009-12-06

  Matilda Linnéa Tinér
så nu har jag också haft lika kul som du:
"Allt blir cyniskt då
evigheten försvinner
gåendes härifrån
Ingen jobbig kommer
ligga med natten
om paradiset ramlar
Stig tänkte utan vilja
Xenas Zebra yrade
åt älgens ömsesidighet"

hihi, det vart skoj. men q och w fick stanna hemma i alfabetet så länge :P
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP