Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sorg


Skugga av ett brustet hjärta



Stoffet singlar ner mot marken
Bara av godhet det kan nu läkas
För tårar är gråtna,gör ingen skillnad


Trasiga själar skrik av smärta,
Men ingen hör deras djupa sår
Omgivningen är försvunnen,glömd,
Värst av allt högtid stunder

Vita blommors sammets blad
Kronbladen ströda runt
Tung doft i dansar i luften
Dem vi älskar är försvunnen




Fri vers av witchblade
Läst 362 gånger
Publicerad 2009-12-05 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

witchblade
witchblade

Mina favoriter
Kvinnosjälens kraft