Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucka 6

Niklas
är liten
2,5 år
och därför
känns advent
stort

Ljuset
lyser
i hans vakna
pigga ögon
och han ler

Alla
vuxna smittas
omedelbart

Ingen är
immun




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-06 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan