Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur ett perspektiv i ett underligt liv eller något

Kasta
omkull mig
jag har ändå
ingen balans
i livet
för tillfället


ta tillfället
i akt
och
svep omkull
mig
lägg dig ovanpå
för all del
livet
är ett sjuhelsikes
spel
och dom som vågar vinner

Hoppas
att du hinner
you fucking sinner

eller
var detta en dröm ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-06 19:47



Bookmark and Share


  The Stargazer
Jag gillar ditt lättsamma och lekfulla sätt att skriva på, det är alltid underhållande läsning, och det ligger oftast en hel del sanningar och visdom i orden också. Det här var en härlig dikt.
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan