Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag köpa dig?

Hej

Är du sugen?

Sugen på att sälja dig?

Hur mycket vill du ha??

500 kr för en timme??

5 000 kr För några återkommande besök??



Du måste hjälpa mig att må bra....

Vill du sälja dina tjänster till mig???








Fri vers av Angel with broken wings
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-06 22:31



Bookmark and Share


  oMareld
texten påminner mig om den berömde dikten
"jag köpte min kärlek för pengar
för för mig fanns ej kärlek att få"
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Angel with broken wings
Angel with broken wings