Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bråk

Tillbaka dragen


ledsen



utfrågad



utskälld



grinar



Kramas förlåtande



se in i varandras ögon



Kysser varandra



Älskar












Fri vers av Angel with broken wings
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-06 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angel with broken wings
Angel with broken wings